Yhdessä olemme enemmän!

Tässä tietopaketti KYTin jäsenyyden eduista.

Konsulttialan ylemmät toimihenkilöt , KYT ry on yritysyhdistys sellaisten konsulttifirmojen ylemmille toimihenkilöille, joilla ei ole omaa yritysyhdistystä. Suuremmilla yrityksillä kuten Pöyry, Sweco ja Neste Jacobs on omat yritysyhdistyksensä talon sisällä.

Näiden "pienempien" toimijoiden ylemmät toimihenkilöt voivat siis halutessaan liittyä KYT ry:n jäseneksi, jos heillä ei ole omaa vastaavaa yritysyhdistystä liiton jäsenille. Meillä on myös paljon jäseniä, joilla yritysyhdistys jo on, mutta se ei toimi aktiivisesti tietyllä paikkakunnalla. (Pienet konttorit)

KYT ry on siis alan pienempien toimijoiden yhteinen yhdistys.
Jäsenyyden haku tapahtuu allekirjoittamalla jäsenhakemus ja postittamalla se KYT:tiin sivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Toki skannatunkin hakemuksen saa lähettää sähköpostiin niin ei mene postimaksuja.

KYTiin liittyminen tai jäsenyys eivät maksa mitään. Ainoa hyväksymisehto on, että olet jonkin YTN-liiton jäsen (mm. IL, TEK, YTY, SAFA, TRAL). Jäsenyys tuo mukanaan esimerkiksi mahdollisuuden osallistua vuosittain järjestetyille seminaarimatkoille, joissa voi tavata kollegoita alan eri yrityksistä. Matkoillahan toki on aina mukana myös työehtojen asiantuntijoita, jotka kertovat ajankohtaisia asioita mutta muuten melko lailla vapaamuotoista toimintaa. Jäsenelle ulospäin näkyvin osa on pari kertaa vuodessa sähköpostiin tuleva tiedote, missä käydään lyhyesti läpi ajankohtaisia asioita.
Mielellään otamme mukaan uusia jäseniä laidasta laitaan huomioimatta ikää, sukupuolta, tehtävää tai paikkakuntaa. Toki etenkin nuoria ja nuorenmielisiä toivottaisiin mukaan porukkaan ideoimaan uusia tuulia :)

Jäseniä KYT:llä on tällä hetkellä noin 200 henkeä. Voimme ilman mitään varauksia suositella kaikille liittymistä mukaan porukkaan.

Aiemmin on ollut hienoja matkoja mm. Varsovaan, Budapestiin ja Prahaan sekä vuosittain järjestetään ainakin seminaarimatka/ -risteily.

Lisää tietoa löydät osoitteesta www.konsulttialanylemmat.com tai
https://www.facebook.com/KonsulttialanYlemmatToimihenkilot Jos heräsi lisäkysymyksiä niin aiheesta saa pirautella tai laittaa sähköpostia puheenjohtajalle.
Jos ei kysymyksiä niin hakemukset vain vetämään. :)
Ps. KYT:tiä saa ja toki pitää suositella muillekin omassa organisaatiossa sekä insinööriskaveriporukassa.


Mitä enemmän jäseniä, sitä hienompia reissuja on mahdollisuus järjestää.